015 - 222 9002

Toepassingen

Voor het ene bedrijf is het systeem handig om snel veel bezoekers te kunnen checken, zoals bij sportevenementen. Dit is een ander doel dan bijvoorbeeld een verzorgingstehuis heeft. Hier is het systeem meer bedoelt als extra middel om de veiligheid van bewoner te waarborgen. Onderstaand hebben wij 3 hoofdgroepen gedefinieerd. Sommige met overheidsverpliching en andere zonder.

In welke groep je ook valt, voor kleine ondernemers kijken wij altijd of je 50% subsidie kan krijgen op de aanschaf. (Link naar Bron)

Meer dan 100 bezoekers

Bij bedrijven die binnen meer dan 100 bezoekers willen ontvangen, heeft de overheid de verplichting tot een gezondheidscheck opgelegd. Met dit systeem kunt u snel bezoekers checken op koorts. Ben je een kleine ondernemer, dan geven verschillende provincies een subsidie van 50% op de aanschaf van het systeem. Wij helpen u graag om te kijken of u hier ook voor in aanmerking komt.

Tevens is het voor sportscholen verplicht een gezondheidscheck te doen.

Gerelateerde bedrijven: Bioscopen, Theaters, Musea, Voetbalstadions, Evenementenhallen, Casino’s, Kerken, Moskee├źn en Sporthallen en sportscholen.

Gastvrij gebaar naar bezoekers

Ook als u een bedrijf heeft waar de overheid een gezondheidscheck niet verplicht, kan het een extra gebaar naar uw bezoeker zijn, dat u in deze tijden extra voorzichtig bent. Niet iedereen staat namelijk eerst met een thermometer onder de arm voordat ze de deur uit gaan. Voor uw bezoeker is het prettig om te weten dat andere bezoekers geen koorts hebben en tevens kunnen ze zichzelf binnen 2 seconden checken op koorts.

Gerelateerde bedrijven: Supermarkten, Hotels, Kantoorgebouwen, Fabrieken, en grote detailhandel.

Risicogroepen

Tot slot is er nog een groep waar mensen komen of wonen die binnen de risicogroep vallen. Denk hierbij aan ouderen en mensen die al ziek zijn. Plaatsen waaraan gedacht kan worden zijn Ziekenhuizen, verzorgingstehuizen en bejaardenhuizen,